Friday, May 2, 2014

100 τεύχη ICONS και είμαστε ακόμη εδώ!!!

Γράφτηκε από τον Τάσο Δούση για το ICONS travellers Μαϊου 2014

Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί!!! Από την ημέρα που βγήκε το πρώτο τεύχος του ICONS με την αφεντομουτσουνάρα μου στο εξώφυλλο έχει γίνει ο κακός χαμός, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σχεδόν οκτώμισι χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα εκείνη που ένα επαναστατικό ταξιδιωτικό περιοδικό έκανε την εμφάνισή του στα περίπτερα όλης της Ελλάδας. Εγώ, η Κατερίνα και ο Ηρακλής –τρεις άνθρωποι σε ένα γραφειάκι 20 τ.μ. που ...
μοιραζόμασταν με ένα άλλο περιοδικό και έναν δανεικό γραφίστα– δημιουργήσαμε το μακροβιότερο, καλύτερο, ανθεκτικότερο και μοναδικό ταξιδιωτικό περιοδικό που έχει βγει ποτέ στην Ελλάδα. ICONS Travellers το είπαμε με το σκεπτικό να το συνδυάσει ο κόσμος με την ταξιδιωτική εκπομπή που έκανα στον Alpha, τις Εικόνες. Ήταν το πρώτο περιοδικό, το πρώτο παιδάκι μας αν θέλετε, όπως το λέμε εμείς, οι άνθρωποι των εταιρειών Dousis Com & Power People. Ήταν ένα περιοδικό που αγκαλιάστηκε από τους αναγνώστες του και έχει πιστούς και φανατικούς οπαδούς ακόμη και μέχρι σήμερα, που έχουν κλείσει πλέον όλοι οι ανταγωνιστές του και το ταξίδι είναι είδος πολυτελείας.
Εκατό τεύχη του ICONS και μου φαίνεται σαν ψέματα το πώς περάσανε όλα αυτά τα χρόνια. Οκτώμισι χρόνια, μία ολόκληρη γενιά έχει αλλάξει. Εμείς μεγαλώσαμε, πολλοί φύγανε από την παρέα μας, ακόμη περισσότεροι προστέθηκαν, η χώρα χρεοκόπησε, ο τουρισμός πέθανε και ξαναγεννήθηκε, οι άνθρωποι χάσανε τις περιουσίες τους και μοχθούν για να τις ξανακερδίσουν, έχουν γίνει τρία τσουνάμι, δέκα σεισμοί, δεκάδες πλημμύρες, πόλεμοι στη γειτονιά μας, παραλίγο χρεοκοπία του καπιταλισμού κι όμως… το ICONS Travellers είναι εδώ ως το μόνο ταξιδιωτικό περιοδικό στην Ελλάδα που συνεχίζει να αντιστέκεται παρά τις δυσκολίες, που συνεχίζει να ταξιδεύει, να φτιάχνει οδηγούς, να φωτογραφίζει και να ενημερώνει ακόμη και διαδικτυακά (με το αδελφάκι του, το travelstyle.gr). Το ICONS Travellers είναι πλέον το μεγαλύτερο από τα δέκα παιδιά μιας εταιρείας με ογδόντα εργαζομένους, με ποικίλες δραστηριότητες, με γραφεία 1.200 τ.μ. Συνεχίζει, όμως, ακόμη και σήμερα να είναι το αγαπημένο μας παιδί, αυτό που μας κρατάει συντροφιά στις δύσκολες στιγμές, αυτό που είναι εκεί για να μας θυμίζει πώς και από πού ξεκινήσαμε για να μην καβαλάμε το καλάμι, να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα όσο ψηλά και αν φτάνουμε την εταιρεία μας.
ICΟNS travellers και στα χέρια σας κρατάτε το εκατοστό επετειακό μας τεύχος, ένα από τα καλύτερα που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια. Να μας ευχηθείτε από την καρδιά σας «χρόνια πολλά» και να συνεχίζετε να μας στηρίζετε με τον τρόπο που καλύτερα από όλους ξέρετε εσείς. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους αναγνώστες του ICONS Travelers για την πολύτιμη βοήθειά τους όλα αυτά τα χρόνια. Ζητούμε συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις μας και ο επόμενος στόχος μας θα είναι να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, πάντα προς όφελος του Έλληνα ταξιδιώτη.
ICONS ήμασταν…. είμαστε… και θα είμαστε για πολύ ακόμη εδώ!!!

Δημοφιλεις αναρτησεις